Mindenem a kertépítés!

Teljes körű kertépítés

Nagyon boldog embernek tartom magam annak tekintetében, hogy olyan szakmát gyakorolhatok, amit nagyon szeretek. A kertépítést és az automata öntözőrendszer telepítését még soha egyszer sem untam meg, és még a mai napig kihívást jelent számomra minden egyes munka. Miután felmértem egy kertet, le sem tudom állítani a gondolataimat, amelyek rögtön beindultak és máris tervezik a kertet és végzik el a kertépítést. Gyakran nem is egy kertben már ültetem is a növényeket, rakom az ágyásszegélyt vagy a sziklakertet a gondolataimban.

Valójában engem még soha sem kellett győzködni arról, hogy vállaljak el egy kertépítést, ha annak nem volt akadálya. A legnagyobb örömmel álltam a rendelkezésre, azonban az akadályok néha jelentkeznek. Van, hogy az automata öntözőrendszert szeretnék kihagyni a kertépítés költségeit csökkentve, és mostanában van úgy, hogy csak a felét szeretnék a munkámért fizetni, mint amennyit az valójában ér. Ezekkel az akadályokkal nem tudok mit kezdeni, hiszen sem minőség alatti munkát, sem pedig garanciálisan vállalhatatlan munkát nem végzek el.

Ezek elvi kérdések nálam, mert csak a minőségi kertépítés megszállottja vagyok és nem hülye. Teljes körű kertépítési munkákat és részfeladatokat is vállalok, mint például az automata öntözőrendszer telepítés. Munkáimat egész Pest megyében végzem, de bizonyos esetekben szívesen megyek messzebb is.

Kiváló szakemberekből álló és összeszokott csapattal dolgozom, akik a megfelelő szerszámokkal és gépparkkal is fel vannak szerelve. A fő profilunk a magánszektor, de örömmel vállalunk megfelelő szerződések mellett cégek, beruházók számára is minőségi munkavégzést. Nagyon széleskörű referenciákkal rendelkezünk, mivel lassan két évtizede, hogy ebben az iparágban tevékenykedem.

Természetesen az előírásoknak mindig megfelelő garanciát vállalunk, sőt ha tehetjük, még azon is túl kezeljük az ilyen jellegű helyzeteket. Ha Ön kertépítésre vagy automata öntözőrendszer telepítésre készül, akkor kérjen tőlem is árajánlatot! A helyszíni felmérést és az árajánlatot én mindig díjmentesen biztosítom! Örömmel állok az Ön rendelkezésére!