Élethű vibrátor vásárlása

vibrátor

vibrátor

Sokan vásárolnak olyan erotikus játékszereket maguknak, amelyekkel önmagukat is tudják kényeztetni. Fontos viszont a minőség, hogy milyen alapanyagból készülnek, arról nem is beszélve, hogy minél jobban hasonlít az eredetire, annál közkedveltebb. Az élethű vibrátor megtévesztésileg hasonlít az eredetire, nemcsak kinézetre, de tapintásra is.

Felszíne enyhén erezett. A bőrtapintású vibrátor selymes, puha anyagból készül, mellette pedig kellemesen meleg és lágy, így egyszerre simulékony és gyengéd. Idomul a női test formáihoz, nagyon hajlékony.

A vibrátorok vibrációs kényeztetését is meg kell említeni. Hét különböző ritmusba állítható, egy kis nyomógomb segítségével. A vibrátor használata egyszerű, a vibrációs ritmusokat kényelmesen tudjuk állíthatni. Hossza ideális, átmérője nem nagyobb, mint négy centiméter. A vibrátor natúr színben vásárolható meg, de akár egyéb színekben is kérhető. Érdemes egy csomag síkosítót is beszerezni mellé, hiszen így sokkal izgalmasabbá válik a vibrátor használata.