A wellness hoteleknek egyre szélesebb vendégköre van

A „wellnessezés” egyre elterjedtebb jelenség

Már teljesen megszokottá vált, ha jön egy hosszú hétvége, egy nagyobb ünnep, akkor megtelnek a vidéki szállodák. A belföldi turizmus terén a wellness hoteleknek van a legnagyobb forgalma. Nagyon magas színvonalon berendezett szobák, spa szolgáltatás és nagy medencék várják a pihenni vágyókat.

A szépség és fitness jegyében az emberek még az ország másik felébe is elutaznak, hogy kipihenhessék magukat. A pezsgőfürdő, az iszappakolás, a fényterápia, a szauna és különféle gyógyító masszázsok teljesen kicserélik az embert. A testi kényeztetés feltölti a lelket is, aminek köszönhetően feltöltődve térhetnek haza a wellness hétvégéről a vendégek.

A Balaton parton nagyon sok helyen van lehetőség arra, hogy wellness hotelben pihenjük ki magunkat. A spa hotelek felszereltsége vetekszik a legtöbb nyugati európaival, így külföldről, főleg Ausztriából érkeznek pár napos pihenésre vendégek.

A legnagyobb forgalmat a wellness hotelek számára a jelentősebb ünnepek alatt érkező vendégsereg jelenti, amikor már érdemes több hónappal előbb lefoglalni a szobát. A legtöbb ilyen jellegű szállodában igényelhető szépség és fitness szolgáltatás, amikor a testi kényeztetés után sportolhatunk is.

Az igényes környezet, hangulatosan kialakított törökfürdős medencék, pihenőágyak, nagy csúszdák gyermekes családok számára is az év minden szakán megfelelő pihenési lehetőséget biztosítanak.

Ha van már egy kiszemelt alkalmunk, amikor szeretnénk párunkkal vagy családunkkal eltölteni egy pár felejthetetlen napot, akkor foglaljunk jóval előbb kedvenc spa vagy wellness szállodánkban szobát!