A szeretői viszony tiltott dolog?

A szeretői viszony csapdája

A szeretői viszony csapdája

A házasságok jelentős része szerelemből köttetnek, hűségre és bizalomra alapozzák a házasulandó felek. De mi van abban az esetben, ha a férj vagy a feleség beleesik a szeretői viszony csapdájába? Milyen okból történik ez meg?

Gyakran a felek elhidegülnek egymástól, vagy a napi gondok, a stressz miatt folyton vitatkoznak, de olyan is előfordul, hogy rájönnek, nem a megfelelő emberrel házasodtak össze. Röviden: két szavuk nem egyezik.

Ilyen esetekben az egyik vagy néha mindkét fél házasságon kívül keresi a megértést, a vigaszt, a nyugalmat. Amennyiben talál egy olyan személyt, aki mindezt megadja neki, akkor alakulhat ki egy szeretői viszony. A szerető általában a legjobbat kapja, hiszen a szeretői viszony teljesen más, mint az együttélés.

A szerető sokaknak a felszabadultságot, a kikapcsolódást jelenti és ha ez a viszony érzelmekkel is párosul, akkor mind a két fél tökéletesen feltöltődik az együtt töltött idő alatt. A hűtlen fél a szeretővel boldog és nem a párjával. Emiatt a szerető lenne a rossz ember, aki megrongálja a kapcsolatot? Ezt döntse el mindenki maga!